Spring til indhold

De Samvirkende Købmænd skifter ham

Tiderne skifter, derfor er det også tid til en modernisering og fornyelse af DSK’s visuelle identitet.

De Samvirkende Købmænd har så at sige skiftet ham og iført sig en ny visuel identitet. Det betyder i praksis, at brancheforeningen har fået nyt logo, ny hjemmeside, ny mailsignatur og en lang række af nye templates og dokumenter, der fremadrettet skal være med til at præsentere DSK. 

”Det er altid en svær opgave at forny elementer, der er så indarbejdet som DSK’s eksisterende materiale. Men vi har kigget på det, vi havde, og vi var enige om, at det var tid til en modernisering”, siger Jannick Nytoft, der er adm. direktør hos De Samvirkende Købmænd. 

“Målet har været at forny De Samvirkende Købmænds visuelle udtryk herunder at skabe et mere moderne udtryk. Men det skulle også være et udtryk, der adskiller sig fra de øvrige organisationer -og ikke konflikter med medlemmernes farver og logoer.

”Det har været vigtigt for os, at vores nye materialer signalerer dialog, involvering, engagement og indflydelse og samtidig samler branchen i et fælles netværk og en kommunikerende organisation”, siger Jannick Nytoft.

Den nye hjemmeside er allerede gået i luften og i løbet af de kommende dage vil de nye elementer – herunder logo – slå igennem alle de steder DSK optræder. 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

moms og afgifter på dagligvarer og fødevarer
Pressemeddelelser

30% af dit indkøb er statsafgifter

Når danskerne handler dagligvarer, lander tre ud ti kroner i statens lommer i form af moms og afgifter. To ud af kronerne er moms, den sidste krone er særlige punktafgifter. De Samvirkende Købmænd har på baggrund af data fra købmændene dannet sig et billede af en ”almindelig” indkøbskurv, og hvad der i gennemsnit handles for. Det viser, at vi i

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: