Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Danmarks bedste REMA 1000 ligger i Valby

Købmand Max Skov Hansen og hans medarbejdere i REMA 1000 på Søndre Fasanvej i Valby kan kalde sig Danmarksmestre 2019 i at drive REMA 1000-butik REMA 1000 på Søndre Fasanvej

Købmand Max Skov Hansen og hans medarbejdere i REMA 1000 på Søndre Fasanvej i Valby kan kalde sig Danmarksmestre 2019 i at drive REMA 1000-butik

REMA 1000 på Søndre Fasanvej i Valby har ryddet bordet for priser i år. Butikken er kåret til årets butik i Danmark og blandt over 12.000 kolleger i hele landet blev årets REMA-stjerne ligeledes fundet i butikken.

Butikken har vundet prisen som årets butik i Danmark, hvor blandt andet en fremragende tilgang til kunder, medarbejdere og fokus på ansvarlighed blev fremhævet som elementer, der udløste den prestigefyldte titel.

Prisen blev uddelt i søndags til en 25-års jubilæumsfest for REMA 1000 i Danmark, hvor butikken løb med prisen foran finalefeltet, der bestod af 13 regionale vinder-butikker udvalgt blandt alle 333 REMA-butikker. Festen blev holdt i Boxen i Herning, hvor 8.400 REMA-kolleger fejrede vinderen.

Administrerende direktør i REMA 1000, Henrik Burkal, fremhæver butikken som et fantastisk eksempel på, hvordan REMA 1000s værdier og kultur udleves i det daglige.

Vinderkultur

– Max Skov Hansen har skabt en vinderkultur, hvor medarbejderne elsker deres arbejdsopgaver og har det hyggeligt og morsomt. Det smitter i den grad af på kunderne, der oplever en flot butik, hvor medarbejderne har det godt indbyrdes – og dermed oplever man som kunde at være i centrum og blive behandlet med respekt, siger Henrik Burkal.

Dermed belønnes købmand Max Skov Hansen for sit store arbejde med at oparbejde en virksomhedskultur, hvor tårnhøj kunde- og medarbejdertilfredshed går hånd i hånd med et stort arbejde med ansvarlighed – blandt andet kampen mod madspild – og stor fremgang i salget år efter år.

Butikkens regionschef, Peder Drejer, fremhæver butikkens generelt meget høje standard og kundeservice som direkte afledt effekt af Max Skov Hansens fokus på trivsel og medarbejdere:

– Max har sørget for en god organisering hele vejen igennem, hvor alle ved, hvad deres opgaver er – og samtidig har det sjovt. Derudover arbejder han fokuseret på udvikling af medarbejderne. En stærk virksomhedskultur ændrer man ikke, man forstærker og udvikler den – og det gør Max gennem tilgangen til medarbejderne, hvor man oplever et team, som står skulder ved skulder i tykt og tyndt, siger Peder Drejer.

Årets REMA-stjerne

At REMA 1000 på Søndre Fasanvej er en god arbejdsplads er Rikke Kathrine Juul Bonde beviset på. Hun bor i Sakskøbing, men tager gerne de mange kilometer frem og tilbage i transport for at passe sit arbejde i Valby. Rikke er meget vellidt af kollegerne, der i år indstillede hende til prisen som årets medarbejder – i REMA 1000 kaldet ”årets REMA-stjerne” – og blandt 12.000 kolleger tog hun prisen hjem.

– Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg ville vinde. Jeg er meget stolt af, at min indsats for butikkens virke betyder så meget for dem, der er omkring mig. Jeg ville aldrig have vundet, hvis ikke det havde været for det fællesskab og sammenhold, vi har i butikken, hvor vi alle er med til at skabe store stjerner og udvikles sammen hver dag, siger Rikke Kathrine Juul Bonde.

Det var da også en tydeligt rørt købmand Max Skov Hansen, der sammen med resten af butikkens medarbejdere blev hyldet til REMA 1000s jubilæum i weekenden.

– Kåringen er et af de største øjeblikke i mit professionelle liv som købmand. At vinde årets butik i REMA 1000 og samtidig at have Rikke i butikken som modtager af titlen som den største funklende stjerne i Hele REMA 1000 er for mig den største anerkendelse, man kan tænke sig i dansk dagligvarehandel. At have alle mine ansatte med til jubilæumsfest for at blive hyldet, var en kæmpe oplevelse – jeg er vanvittigt stolt, siger Max Skov Hansen.

REMA 1000 har ligget på Søndre Fasanvej 92 i Valby i godt to år og har 66 medarbejdere. Købmand Max Skov Hansen har haft butikken siden første åbningsdag, tidligere var han købmand i REMA 1000 i Carlsbergbyen.

Købmand Max Skov Hansen (i midten) fejrer titlen som årets butik med regionschef Peder Drejer (tv) og salgsdirektør Mads Nysted. Foto: Jens Panduro

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: