Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Coronakrise: Tak til regeringen

DSK glæder sig over, at regeringen nu er klar med ny hjælpepakke til erhvervslivet De Samvirkende Købmænd glæder sig over, at regeringen er kommet med yderligere fire initiativer, der skal

DSK glæder sig over, at regeringen nu er klar med ny hjælpepakke til erhvervslivet

De Samvirkende Købmænd glæder sig over, at regeringen er kommet med yderligere fire initiativer, der skal hjælpe et hårdt ramt erhvervsliv midt i coronakrisen. Det vil bidrage til at holde hånden under danske arbejdspladser.

Det gælder blandt andet refusion fra dag ét, når medarbejderen er syg af COVID-19 eller i karantæne. Der lægges op til, at sygedagpengesystemets såkaldte arbejdsgiverperiode suspenderes.

– Tak til regeringen og de partier, som har opfyldt vores ønske om suspendering af “arbejdsgiverperioden”, så virksomhederne ikke har omkostninger i forbindelse med de første 30 sygefraværsdage som følge af coronavirus, siger adm. direktør John Wagner, DSK.

DSK opfordrede den 10. marts regeringen til som led i en hjælpepakke at tilbyde virksomhederne refusion af sygedagpenge fra første sygedag i forbindelse med coronavirus.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: