Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Bryllupsstorm i MENY

Ida Meyer og Kim Wagner arbejder i samme supermarked i Solrød og giver nu hinanden deres ja på gulvet mellem kiosken og frugt- og grøntafdelingen Ida Meyer og Kim Wagner

Ida Meyer og Kim Wagner arbejder i samme supermarked i Solrød og giver nu hinanden deres ja på gulvet mellem kiosken og frugt- og grøntafdelingen

Købmand Lars Nielsen (tv.) sammen med det vordende brudepar Kim Wagner og Ida Meyer.

Ida Meyer og Kim Wagner kom på forsiden af Solrød Avis dagen før Valentines dag med nyheden om, at de skal giftes i MENY Solrød lørdag den 22. februar. De Samvirkende Købmænd har fået lov at sætte det vordende brudepar stævne på købmandens kontor på en solrig torsdag Solrød.

Butikkens købmand Lars Nielsen havde advaret sine to medarbejdere om, at der nok vil komme en note i lokalavisen.

– Jeg skulle jo annoncere i den lokale ugeavis og skilte i butikken med, at der var lukket mellem kl. 15 og 16, så kunderne ikke måtte gå forgæves og brylluppet kunne foregå i god ro og orden, siger Lars Nielsen.

Men så fik Instagramprofilen Anders Hemmingsen, der har næsten en million følgere, færten af brylluppet og delte begivenheden på sin profil. Og så brød mediestormen løs.

Kimet ned af journalister

– Vi blev kimet ned af journalister og fik tilbud om at komme i Go’ Aftenen Danmark og Aftenshowet. Vi havde overhovedet ikke forudset al den ståhej, fortæller Ida Meyer, 35 år, og Kim Wagner, 40 år.

Købmanden hjalp med at ride mediestormen af ved at alliere sig med butikkens lokale marketingkonsulent og fik udarbejdet en pressemeddelelse, som blev sendt til Sjællandske Medier. Det gav mere næring til historien – men der var lukket for yderligere interviews og kommentarer.

Frugt- og grøntafdelingen i MENY Solrød er gommens domæne.

Lars Nielsen overtog butikken for fire år siden og ansatte Kim Wagner som leder af frugt- og grøntafdelingen for tre år siden. Han bemærkede, at der var amoriner i luften mellem Kim og butikkens erfarne medarbejder i kiosken.

Opgaven med at erklære Ida og Kim for rette ægtefolk er lagt i hænderne på Solrøds borgmester Niels Hörup i overværelse af indforskrevne vidner og inviterede familie og venner, som vil kunne se ægteparret gå ud af butikken med det fælles efternavn Wagner. Allerede onsdag er de tilbage i butikken for at passe deres arbejde.

Stærkt sammenhold i butikken

– Vi blev kærester for tre år siden, og det var helt naturligt for os, at når vi skulle giftes, så skulle det være i butikken, hvor vi mødte hinanden og har så mange gode oplevelser sammen, fortæller Ida Meyer.

Ida Meyer har ansvaret for kiosk, kasse og spil.

Kim Wagner nikker og undrer sig over spørgsmålet om, hvordan mødet mellem de to kunne blive til forelskelse og kærlighed: – Se lige på Ida, hun ser jo fantastisk ud.  Han rødmer, og Ida sender ham et smil hen over købmandens runde mødebord.

– Vi har et fantastisk sammenhold i butikken. Vores er bare vokset til mere, siger Ida, der bortset fra en pause på to år med job i H&M har arbejdet i kiosk og kasse siden 2003 og de seneste 10 år har været ansvarlig for området inklusive spil.

Kim Wagner, der er uddannet i SuperBrugsen Jægerspris, kom til MENY Solrød efter otte år hos sin bror Morten Wagner, der er købmand i SPAR Tikøb.

– Vi skiltede ikke med, at vi var brødre. De færreste kunder vidste det. Og på samme måde har Ida og Jeg indtil nu hver især passet vores arbejdet her i butikken, uden at vores kærlighed har skygget for det kollegiale fællesskab, forklarer Kim Wagner.

Butikkens købmand var da også med det samme med på ideen, da parret spurgte, om de kunne blive viet i butikken.

Som en stor familie

– Vi har sat alle sejl ind på, at butikken skal være bryllupsklar til den 22. februar klokken 15. Butikken er allerede dekoreret med hjerter i loftet, hvor kunderne kan se, hvad der skal foregå, og mange kommer allerede og ønsker tillykke, siger han og tilføjer:

– Vi kan jo godt lide at se os som en stor familie i butikken. Vi bruger mange af vores vågne timer sammen. Så det er jo ikke så underligt, at hjerter kommer i brand, og det bliver til et fast forhold, hvad der er plads til på vores fælles arbejdsplads. Men det er klart, at jeg som leder skal sikre, at vi har en fælles forståelse af spilleregler og forventninger, så det ikke går ud over fællesskabet.

Brylluppet er blot en ud af flere mærkedage i MENY Solrød i februar. Slagtermester Kim Clifford kan fejre 20 år i butikken, og hans mestersvend Brian Nerup har været 10 år i butikken. Og i det hele taget er høj anciennitet et adelsmærke i butikken, hvor rekorden indehaves af Anne Dorthe Jesse med 37 år. Det skal ses i lyset af, at Solrød Center er bygget for 44 år siden.

Opgaven med at erklære Ida og Kim for rette ægtefolk er lagt i hænderne på Solrøds borgmester Niels Hörup. Fotos: Flemming Effersøe

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: