Spring til indhold

Afgifter til debat

Venstre inviterer i samarbejde med DSK og Bryggeriforeningen til konference på Christiansborg om afgifter. Allerede nu arbejder DSK naturligvis for, at den kommende regering – uanset om den er ”blå”

Venstre inviterer i samarbejde med DSK og Bryggeriforeningen til konference på Christiansborg om afgifter.

Allerede nu arbejder DSK naturligvis for, at den kommende regering – uanset om den er ”blå” eller ”rød” – bør fortsætte med at sænke afgifterne på grænsehandelsudsatte dagligvarer.

I den forbindelse inviteres til konference på Christiansborg med et meget spændende program om afgifter og om, hvordan man kan påvirke forbrugernes valg uden at hæve afgifterne. Se programmet her.

Tilmelding: Pris for deltagelse i konferencen er 995 kroner pr. person. Kontakt venligst Claus Bøgelund Nielsen på telefon 39 62 16 16 senest torsdag den 15. januar.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

moms og afgifter på dagligvarer og fødevarer
Pressemeddelelser

30% af dit indkøb er statsafgifter

Når danskerne handler dagligvarer, lander tre ud ti kroner i statens lommer i form af moms og afgifter. To ud af kronerne er moms, den sidste krone er særlige punktafgifter. De Samvirkende Købmænd har på baggrund af data fra købmændene dannet sig et billede af en ”almindelig” indkøbskurv, og hvad der i gennemsnit handles for. Det viser, at vi i

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: