Spring til indhold
Søg
Close this search box.

ABC Lavpris er rykket mod nord

Det konkursramte Tranekærcentret i Randers er forvandlet til områdets førende lavprissupermarked Den 28-årige butiksbestyrer Tommy Andreasen med 13 års erfaring i ABC Lavpris fik en flyvende start, da han i

Det konkursramte Tranekærcentret i Randers er forvandlet til områdets førende lavprissupermarked

Den 28-årige butiksbestyrer Tommy Andreasen med 13 års erfaring i ABC Lavpris fik en flyvende start, da han i går sammen med 58 medarbejdere åbnede lavpriskædens nordligste skanse. Med 3.000 ekspeditioner på en dag måtte de prisbevidste kunder væbne sig med tålmodighed.

– Åbningsfesten var forrygende. Såvel de lokale randrusianere som kunder fra et stort opland kom for at handle, fortæller Tommy Andreasen.

Det er mindre end et år siden, at den kort dagligvarekæde, der er koncentreret i det midtjyske, købte Tranekærcentret på tvangsauktion. Ombygningen af centret har kostet mere end 20 mio. kr. for at gøre det klar til kædens butik nummer 14.

Lavprismarkedet råder over 2.000 m2 i centrets underetage og er dermed kædens største.

Butikken er indrettet med stort åbent indgangsparti, hvor kunden allerede ved indgangen mødes af frisk frugt og grønt. Derefter kommer kunden ind i et indgangsparti, som er fyldt med tilbud og partier til ekstra lave priser.

Herefter møder kunden en meget stor nedkølet frugt- og grøntafdeling med massiv vareeksponering og lave priser. Det samme varetryk går igen inde i butikken med i alt 5.000 varenumre.

I ferskvareafdelingen er der frisk dansk kød fra Slagter Norlyk, friskbagt bagerbrød fra den lokale bager, og hver dag nye leveringer af frisk dansk mælk. Vinafdelingen er stor og velassorteret med lave priser og gode tilbud, hvor kunden altid finder vin, der passer til maden.

– Jeg føler mig heldig, at ABCs ledelse viser mig den store tillid, det er, at jeg skal få dette til at blive til noget, siger Tommy Andreasen, der trods travlhed havde tid til at glæde sig over den nye butik sammen med den ene af de to fætre, som grundlagde kæden i 1981; Henning Tobiasen.

Tommy Andreassen er udlært i ABC Lavpris Ulfborg. Efter en periode som grøntansvarlig i samme butik prøvede han lykken i SuperBrugsen, hvor han var med til at åbne ny butik i Ringkøbing. Men kort tid efter gik turen videre til GASA Holstebro med ansvar for indkøb og salg af frugt og grønt, inden ABC Lavpris fik ham hjem igen til et job som 1. mand i Billund og senest som butiksbestyrer i kædens butik i Tørring.

Butiksbestyrer Tommy Andreasen (tv) og grundlægger af kæden Henning Tobiasen.


Kunderne stod på åbningsdagen i kø hele vejen gennem butikken.


Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: