Spring til indhold
Søg
Close this search box.

ABC Lavpris runder en milliard i omsætning

13 jyske og ét fynsk lavprissupermarked i den familieejede ABC Lavpris-kæde rammer en mia. kr. i omsætning i seneste regnskab og planlægger at åbne ny butik. Samtidig lander kæden et

13 jyske og ét fynsk lavprissupermarked i den familieejede ABC Lavpris-kæde rammer en mia. kr. i omsætning i seneste regnskab og planlægger at åbne ny butik.

Samtidig lander kæden et pænt resultat på mellem 15 og 20 pct. højere end året før medregnet resultat i den nye butik i Randers. Samlet set siger direktør Ejvind Okholm til FødevareWatch: ”Vi har haft et godt år på jysk”.

I 2017 åbnede ABC Lavpris butik nummer 14 i Randers, og den har oversteget forventningerne med en omsætning på 100 mio. kr. i stedet for de forventede 80 mio. kr. Til gengæld ligger resultatet her lavere end forventet.

– Det kan være, vi har forventet lidt for meget. Det er aldrig til at vide. Nogle omkostninger har været lidt større end forventet, men det har været langtidsinvesteringer, så det er okay. Nogle gange tager man bestemmelser, fordi de skal holde i mange år, og så gør vi det, siger Ejvind Okholm til FødevareWatch.

Han forventer, at butikkerne i Rødding og Tørring skal udbygges. Det er kædens bedst indtjenende butikker.

I Haderslev ligger er grund gjort klar til en ny butik. Men det er ikke sikkert, at den sønderjyske by er den næste i rækken til en ny butik. Hvis en konkurrent lukker i en af de byer, hvor ABC Lavpris gerne vil på landkortet, så kan det blive butik nummer 15.

Tommy Andreasen har været med til at designe indretningen af vinafdelingen i ABC Lavprissupermarked i Randers. Fotos: Flemming Effersøe

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Billedet viser en mindre købmandsbutik i en mindre by i landdistrikterne
Debatindlæg

Landsbyers livsnerver er truede

En del af vores landdistrikter står over for store udfordringer som butiksdød og fraflytning, men også med unikke muligheder for udvikling og vækst.

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: