Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Ny SPAR supermarked er kronen på værket

Danmarks lokale dagligvarebutik har med fem butikker i København fået international standard. I dag åbnede kæden en ny butik på Store Kongensgade med masser af økologi, to-go og ansvarlighed En

Danmarks lokale dagligvarebutik har med fem butikker i København fået international standard. I dag åbnede kæden en ny butik på Store Kongensgade med masser af økologi, to-go og ansvarlighed

Der er højt til loftet i butikkens formråde, hvor man kan købe frisksmurt højtbelagt smørrebrød.

En gammel politistation er forvandlet til et moderne supermarked i hjertet af Kongens København med Nyboder og Marmorkirken som naboer. SPAR kunne i morges klokken 7 byde de første kunder velkommen i Store Kongensgade 100.

Her kombinerer supermarkedskæden det lokale med et sortiment, som matcher storbyens kunder, hvad enten det er cityfolket på job eller lokale beboere, som har brug for at fylde kurven med dagligvarer.

Store Kongensgade har fået et facadeløft og et supermarked i internationalt format.

SPAR er med sine 130 butikker kendt i mindre bysamfund overalt i landet. Men kæden har med inspiration fra SPAR International udviklet et koncept med fokus på convenience og et stort udvalg af bæredygtige og vegetariske produkter, der appellerer til storbyens kunder.

Med åbningen i Store Kongensgade har SPAR fået sin femte butik i københavnsområdet. Senest åbnede SPAR på Teglholmen i august 2019. Næste butik åbner på Frederiksberg tæt ved metro, gymnasium og biograf.

Med 624 salgskvadratmeter og højt til loftet i forområdet har den nye SPAR god plads til at tage konkurrencen op med to Føtex Food, SuperBrugsen, Irma og fakta i sit nærområde.

Blomster i vindfang og smørrebrød til salg fra betjent disk er det første, som møder kunderne. Langs væggen med store vinduer ud mod Store Kongensgade er der et stort udvalg af kolde og varme drikke, sandwich, brød og convenience, som kan købes uden at fortsætte turen ind i selve butikken, hvor frugt- og grøntafdelingen er koblet sammen med en disk fyldt med kvalitetsoste. Disken kan omstilles til betjent eller selvbetjening efter behov.

– Det giver os en unik ramme til at møde kunderne med smagsprøver, når vi forhåbentlig snart kan lægge mundbind og corona bag os, siger kædens salgs- og marketingdirektør Kim Scheuer Nielsen, der er konstitueret kædedirektør.

I Store Kongensgade er det købmand Jesper Laursen, som har ansvaret for løbende at udvikle et bredt udvalg af kvalitetsvarer for at dække kundernes behov og ønsker.

Det ses allerede nu på udvalgt af specialøl, vine på køl og spiritus. Her er der fristelser både til hverdag og fest. Heller ikke den gode chokolade skal kunderne gå forgæves efter. Køleboksene med fersk kød gør det nemt at finde inspiration til middagen, hvis man da ikke hellere vil spise klimavenligt og forsyne sig med svampe i løsvægt og friske krydderurter.

SPAR Store Kongensgade har et udvidet sortiment af tapas, convenience, free-from, økologi, frugt & grønt og en masse både danske og internationale specialiteter.

 

SPAR påbegyndte en omfattende opgradering af kæden i 2019, som har vist sig at være en succes. SPAR Teglholmen i København var det første supermarked, der blev bygget med SPAR Internationals koncept som inspiration, og snart åbner SPAR på Frederiksberg.
Kvalitetskød i køledisken.
Masser af grønt og svampe i løssalg.
Stort udvalg af øl, vin, vand og spiritus.
Sundhed og miljø for alle på hylderne.

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: