Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Købmand har succes med skattejagt

Kendt blogger takker MENY Nordhavn for ugens højdepunkt med en vellykket fastelavnsfest og skattejagt Ugens højdepunkt i Nordhavn i København var fastelavnsfesten ved MENY. Det skriver Cana Buttenschøn, der som

Kendt blogger takker MENY Nordhavn for ugens højdepunkt med en vellykket fastelavnsfest og skattejagt

Ugens højdepunkt i Nordhavn i København var fastelavnsfesten ved MENY. Det skriver Cana Buttenschøn, der som Danmarks yngste jordemoder nu er blevet kendt blandt især vordende mødre for sin blog Cana B.

Handelsforeningen, grundejerforeningen og et par lokale ildsjæle kunne søndag invitere kvarterets børnefamilier til at slå katten af tønden tæt ved MENY, hvor købmand Mikael Lindegaard Kristensen havde sørget for skattejagt og præmier til alle kattekonger- og dronninger.

– Det gør mig glad helt ind i knoglerne, at man i en moderne bydel i København bruger tid og energi på at skabe det gode lokalmiljø, som mange af os nok primært kender “hjemme fra provinsen”, skriver Cana B på sin blog og tilføjer:

– Det minder mig med andre ord lidt om Jylland. Og dét sætter jeg virkelig, virkelig meget pris på. Det føles – for mig – næsten som at få det bedste fra begge verdener, når man kan kombinere byens muligheder med “provinsens” følelse af samhørighed på dén måde. Om ikke andet, så i hvert fald for en stund, der forhåbentlig kommer til at vare længere med årene.

Købmanden i Nordhavn sætter en ære i at stille op til arrangementer i en ny bydel, som stadig er ved at finde sin egen identitet. Men det pibler frem med foreninger, og traditioner begynder så småt at tage form.

Også i fjor stod købmanden for en stor fastelavnsfest med 350 deltagere i Posthallen lige over for butikken. Og op til jul har han og medarbejdere stået på kajen og uddelt risengrød.

– Jo mere kendt jeg bliver som købmanden i Nordhavn, desto mere bliver jeg involveret i områdets udvikling. Jeg har f.eks. også være fødselshjælper for en række nye foreninger, siger Mikael Lindegaard Kristensen.

Udover de populære og velbesøgte smagninger i butikken har han også inviteret medarbejdere fra områdets store virksomheder til tre retters menu i butikken i et par timer efter lukketid. Første gang var med deltagelse af medarbejdere fra den nærliggende FN-byen.

Fastelavn i Nordhavn er blevet en tradition hos købmanden i MENY.
Købmand Mikael Lindegaard Kristensen glæder sig til, at metroen kommer til Nordhavn og åbner sidst i marts, og at det nærliggende parkeringshus med 600 pladser bliver indviet. Det vil gøre det nemmere for kunderne at komme til og fra butikken, som er indrettet i det daværende Riffelsyndikatet – nænsomt renoveret og et vartegn for kvarteret.

 

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: