Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Grænsehandelsrapport kommer efter nytår

Skatteministeriet har siden 2000 udgivet grænsehandelsrapporter med skøn over danskernes grænsehandel i udlandet. Rapporterne gør status over udviklingen i grænsehandlen over tid og dokumenterer samtidig de forudsætninger vedrørende priser, grænsehandlens

Skatteministeriet har siden 2000 udgivet grænsehandelsrapporter med skøn over danskernes grænsehandel i udlandet. Rapporterne gør status over udviklingen i grænsehandlen over tid og dokumenterer samtidig de forudsætninger vedrørende priser, grænsehandlens omfang og adfærd, som Skatteministeriet anvender.

De seneste mange år er rapporterne udkommet hvert andet år. Den seneste rapport Status over grænsehandel 2012 blev udgivet i oktober 2012 og byggede på data for til og med 2011. Den nye rapport skulle efter planen have været offentliggjort i 2014 og dækker udviklingen i grænsehandlen i 2012 og 2013 samt en foreløbig vurdering af grænsehandlen i 2014. Rapporten har været længe undervejs og er fortsat forsinket. Skatteministeriet forventer at kunne offentliggøre den nye rapport i januar 2015.

Fremover vil grænsehandelsrapporterne udkomme hvert år, til gengæld i en kortere form. Løftet om de årlige opdateringer glæder DSK, der til frem til at politikerne hurtigere kan komme i besiddelse af aktuel faktuel viden om udviklingen i grænsehandelen.

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: