Spring til indhold
Søg
Close this search box.

28 heldige kunder vandt varer for 70.000 kroner i ABC Lavpris i Randers

Købmand Tommy Helm Andreasen fejrer fødselsdag sammen med sine trofaste kunder i fire uger og slutter med et brag af en fest torsdag aften Efter fire uger med fødselsdag i

Købmand Tommy Helm Andreasen fejrer fødselsdag sammen med sine trofaste kunder i fire uger og slutter med et brag af en fest torsdag aften

Efter fire uger med fødselsdag i ABC Lavpris Randers sluttede det hele i aftes med et brag af en fest, hvor købmand Tommy Helm Andreasen sammen med sine medarbejdere forærede dagligvarer til 28 heldige kunder for i alt 70.000 kroner.

– Som butikschef og købmand sætter jeg en ære i at forære mine trofaste kunder så mange vare. Nogle vil nok mene, at det er voldsomt. Men personligt synes jeg, at det er fuldt fortjent, at kunderne får noget igen, siger Tommy Helm Andreasen dagen derpå.

Han glæder sig over, at han har mange loyale kunder, og at de er med til at give hans medarbejdere en dejlig dag:

– Et smil og et hej betyder rigtig meget for os i butikken. Ligesom kunderne ved, at vi er glade for, at de handler hos os – lige så glad er jeg og min medarbejdere over at vide, at kunderne er taknemmelige, når vi giver noget igen. Selvfølgelig udover den service, som vi hver dag glæder os over at give dem.

Stemningen i butikken i Tranekærcentret var nærmest familiær, da der blev budt på fødselsdagsbobler ved indgangen til butikken fra kl. 16.30. Normalt har kunderne travlt med at handle og komme hjem for at lave mad. Nu gav kunderne sig tid til at feste sammen med butikschefen og hans medarbejdere.

Samlet har de 14 butikker i kæden foræret varer for tæt på en million kroner for at markere fødselsdagen.

– Bare her i butikken har mere end 10.000 deltaget igennem de fire uger. Og vi kan se, at kunderne kommer langvejs fra for at være med. For at deltage skulle man klippe en kupon ud fra Randers Onsdag og aflevere den i butikken, forklarer Tommy Helm Andreasen og tilføjer:

– Når en vinder er trukket, kontakter vi vinderen, som altid er overrasket og meget glad. Vi har af og til problemer med at få fat i kunderne, men vi giver ikke op. Det vil sige, at gevinsten ikke går tabt eller videre til en anden. Hvis man ikke lige tager telefonen, så bliver ved, indtil der er hul igennem. Engang måtte jeg ringe 30 gange.

Det er ingen hemmelighed, at det er en stor opgave at ’’gå på indkøb’’ for 70.000 kroner – og det har da også taget to mand det meste af en arbejdsdag. Men vi nyder at handle gratis ind for vores kunder på denne måde og gør det højst sandsynlig igen om et år, når vi i 2020 fylder 39 år i kæden, siger Tommy Helm Andreasen.

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: