Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Vind en studietur til New York

Sammen med Tuborgfondet uddeler Detailgruppen på Zealand Business College igen i år Tuborgfondets Retail Award 2015. Prisen har til hensigt at hylde de bedste butiks- og varehuschefer i Danmark, og

Sammen med Tuborgfondet uddeler Detailgruppen på Zealand Business College igen i år Tuborgfondets Retail Award 2015. Prisen har til hensigt at hylde de bedste butiks- og varehuschefer i Danmark, og prisvinderne får en studietur med alt betalt til New York i oktober 2015, hvor de bliver præsenteret for de nyeste og bedste koncepter.

Prisen gives til hele seks, dygtige butiks-/varehuschefer. For at komme i betragtning skal deltagerne have passion for detail og have vist ekstraordinære og synlige resultater inden for nytænkning i butikken – eksempelvis inden for CSR, miljø, uddannelse, trends, teknologi eller lignende.

Det er virksomheden, der skal indstille kandidater direkte på www.tuborgfondetsretailaward.dk. Sidste indstillingsfrist er den 1. maj 2015, og prisoverrækkelsen finder sted den 18. juni 2015 i forbindelse med Detailhandelens Lederdag.

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: