Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Foodexpo lægger i gryden til storstilet messe

Nordens største fødevaremesse melder allerede nu, fem måneder før åbningen, om fremgang i antallet af udstillere. Nordens største fødevaremesse melder allerede nu, fem måneder før åbningen, om fremgang i antallet

Nordens største fødevaremesse melder allerede nu, fem måneder før åbningen, om fremgang i antallet af udstillere.

Nordens største fødevaremesse melder allerede nu, fem måneder før åbningen, om fremgang i antallet af udstillere. Især økologerne støtter godt op, hvorfor Foodexpo kan byde på den største økologiske sektion nogensinde.

325 udstillere har allerede sikret sig plads på Foodexpo, som foregår i MCH Messecenter Herning den 6.-8. marts 2016. Messen, som er Nordens største fagmesse for alle, som arbejder passioneret med fødevarer, oplever dermed en forhåndsinteresse ud over det sædvanlige.

Vi oplever en fantastisk opbakning fra både nye og tidligere udstillere, hvilket vi sætter pris på og tager som et udtryk for, at det set-up, der er skabt for den kommende messe, rammer et behov i branchen, vurderer projektleder Carina Kirkegaard, MCH Messecenter Herning, som ser frem mod at modtage flere tilmeldinger de næste måneder op til messeåbning.

Foodexpo’s mål er at være et samlingssted for hele branchen, og et kig på listen af udstillere tyder på, at den ambition lykkedes igen i 2016. Blandt de, som allerede nu har reserveret plads, er adskillige store og toneangivende aktører inden for hotel og restauration samt fødevarer og butiksinventar.

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: