Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Købmanden i Ørsted lancerer sin egen bestillingsapp

Fynsk landbutik tager kampen op mod store online-supermarkeder En købmand med en lille butik langt ude på landet tager nu konkurrence op med de store on-linesupermarkeder og lancerer sin egen

Fynsk landbutik tager kampen op mod store online-supermarkeder

En købmand med en lille butik langt ude på landet tager nu konkurrence op med de store on-linesupermarkeder og lancerer sin egen bestillingsapp.

Siden årsskiftet har købmand Jette Weber i den lille fynske landsby Ørsted tilbudt sine kunder, at de kan downloade appen ”Købmanden i Ørsted” fra App Store og Google Play og enten afhente varer eller få dem leveret direkte til kundernes dør.

Det er endnu et særsyn, at en butik i en af landets mindste kæder LetKøb på den måde bringer sit sortiment helt hjem i kundernes stuer.

Appen indeholder et bredt varesortiment fra Købmanden i Ørsted og giver kunderne mulighed for at lave en lynhurtig bestilling – når som helst og hvor som helst.

– Når kunderne bestiller deres varer, kan de enten angive et tidspunkt for afhentning, og deres varer vil være pakket og stå klar til dem. Eller kunderne kan angive ønske om levering og Købmanden i Ørsted vil bringe varerne ud til kunderne på en af sine ruter, fortæller Jette Weber og tilføjer:

– Med den nye app kan vi udbygge den tætte kontakt med vores kunder, og appen supplerer vores muligheder for at yde god service. Før følte vi, at udviklingen fløj forbi os men med et slag, er vi jo faktisk kommet foran.

– Vores kunder kan nu sidde hjemme eller ude og gøre deres indkøb af dagligvarer, når de har et ledigt øjeblik. Og hvis de har spørgsmål eller specielle ønsker, kan vi nemt svare på dette, når vi bekræfter kundernes bestilling.

Kunderne har taget godt imod det nye bestillingssystem, som hurtigt er blevet kendt i lokalområdet, da købmanden har 1.000 følgere på sine facebookside.

– Den nye app har givet anledning til en god dialog med kunderne i butikken. Og på Facebook har vi fået ros for at følge med tiden, siger Jette Weber.

I 2011 overtog Jette Weber butikken efter sine forældre Frede og Anne-Lise Weber. De giver stadig en hånd med i butikken, hvor søsteren Lene også har sin daglige gang.

– Vi er en del af mangt og meget, og vi plejer at spøge med, at ved siden af butikken har vi et firma, der hedder: vikanalt.dk. For som byens eneste butik og samlingssted, er der faktisk ingen grænser for, hvad folk har tillid til, at vi kan ordne. Det er en stor tillidserklæring, siger Jette Weber.

TO-Plus A/S har stået for udviklingen af appen til Købmanden i Ørsted. Appen er baseret på en ny udviklingsplatform, som gør det muligt at oprette apps specifikt til selv små handelsdrivende og til meget lave priser. Erhvervsdrivende kan således få deres egen app på App Store og Google Play og dermed få en nem adgang til deres kunder med hele deres produktsortiment.

Løsningen omfatter også en administrationsdel, hvor den enkelte butik modtager kundernes ordre. Det er også i administrationsdelen, at bestillinger bekræftes og eventuelle kommentarer knyttes til bestillingen.

Vil du vide mere om appen ”Købmanden i Ørsted” er du velkommen til at kontakte Jette Weber på telefon 6445 1243 eller 5128 0310 og fweber@mail.dk.

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: