Spring til indhold
Søg
Close this search box.

2018: Her kan købmænd smage på fremtiden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Foodexpo i Herning er Nordens største fødevaremesse med inspiration for alle, der arbejder inden for detail, hotel, restaurant, catering og foodservice Traditionen tro vil mange købmænd valfarte til Herning, når

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Foodexpo i Herning er Nordens største fødevaremesse med inspiration for alle, der arbejder inden for detail, hotel, restaurant, catering og foodservice

Traditionen tro vil mange købmænd valfarte til Herning, når byens store messecenter igen åbner for Nordens største fagmesse. 500 udstillere står klar i 10 haller til at give smagsprøver på fremtiden fra søndag den 18. marts til tirsdag den 20. marts.

MCH Messecenter Herning er fyldt med det bedste fra den danske madverden. De tre messedage er spækket med oplevelser lige fra fagkonkurrencer og foredrag til trendzoner skabt af Danmarks førende trendeksperter.

Vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen fra De Samvirkende Købmænd siger, at Foodexpo har formået at samle væsentlige dele af foodservice, detail, hotel- og restaurationsbranchen under samme messetag.

– Der er både små og store leverandører, og man kan blandt andet derfor godt have høje forventninger til, hvad man kommer til at opleve på Foodexpo. Det er på Foodexpo man kan opleve nyheder, uanset om det handler om fødevarer, inventar, økologi eller noget helt fjerde, siger Claus Bøgelund Nielsen.

Han anbefaler alle fødevarebutikker at tage turen til MCH Messecenter Herning under Foodexpo.

De besøgende se frem til et sandt inspirationsmekka og en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, når trendekspert Anette Eckmann åbner trendområdet Madtemplet i hal F.

– Forbrugerne stiller større krav, og de er blevet mere bevidste i jagten på den bedste restaurant- og madoplevelse. Normalt kan man tale om tre dimensioner, når man taler om fødevarer: mængde, kvalitet og type. Tanken med Madtemplet er at indsætte en fjerde dimension, en emotionel transformation, hvor det er oplevelsen, der er i fokus. Det er den særlige og ekstra oplevelse, forbrugerne vil huske og føler værd at genopleve, siger Anette Eckmann.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/JEWT3ihg_tk” title=”Vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen anbefaler Foodexpo i Herning”][/vc_column][/vc_row]

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: