Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Kampagne for ny og bedre detailhandelsesuddannelse

Sammen med reformen af erhvervsuddannelserne er der kommet en ny detailhandelsuddannelse. Den nye uddannelse er tilrettelagt, så den imødekommer branchens ønske om højere kvalitet i uddannelsen, fastholder flere unge i

Sammen med reformen af erhvervsuddannelserne er der kommet en ny detailhandelsuddannelse.

Den nye uddannelse er tilrettelagt, så den imødekommer branchens ønske om højere kvalitet i uddannelsen, fastholder flere unge i detailhandelen og i højere grad afspejler den virkelighed, eleverne møder ude i virksomhederne.

For at udbrede kendskabet til den nye detailhandelsuddannelse har Dansk Erhverv og HK Handel i samarbejde med Uddannelsesnævnet lavet kampagnen “Bliv prof i handel og salg”.

Et af de nye elementer i uddannelsen er et øget fokus på e-handel, sociale medier m.m. Som noget nyt er der mulighed for at eleven kan arbejde med e-handel i op til halvdelen af praktikken.

Detailhandelsuddannelse med specialet ‘Salgsassistent med profil’ kan kombineres med EUX, der giver mulighed for at læse videre på akademi- og videregående uddannelser.

Det er muligt at downloade kampagnematerialerne til print her: www.viveddukan.nu

Frem til 30. november 2016 er det også muligt for de uddannelsesansvarlige at bestille ekstra kampagnepakker (2 plakater og 8 foldere). Oplaget er begrænset og uddeles efter først til mølle-princippet.

Kampagnepakker bestilles hos salgskoordinator Vibbe Lassen, Bording A/S på mail: vla@bording.dk eller TLF. 87 81 20 78

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: