Vi skal smage, dufte og debaterer mad og madvaner og gennem en bred vifte af debatter, workshops, skuekøkkener, smagninger og samtaler dykker vi ned i madens forunderlige verden.
De Samvirkende Købmænd er naturligvis at finde på Madens Folkemøde, hvor vi i år stiller med tre debatter.
Fredag kl. 11:00 på Gårdscenen lægger vi ud med debatten: Hvordan smager Dyrevelfærd?
I panelet er:
- Anders Jensen René Jensen, indkøbs- og marketingdirektør, REMA 1000
- Eva Kunnerup Mohrsen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
- Camilla Udsen, projektchef fødevarer, Forbrugerrådet
- Britta Riis, direktør, Dyrenes Beskyttelse
- Leif Nielsen, direktør DI Fødevarer
Fredag den 31. maj kl. 14:00 går det løs med debatten: Skal vi nedsætte momsen på frugt og grønt? Det sker på Sundhedsscenen
I panelet er:
- Jannick Nytoft, adm. direktør, De Samvirkende Købmænd
- Leif Nielsen, direktør DI Fødevarer
- Mette Lolk Hanak, Kræftens bekæmpelse
- Helle Borup Friberg, Adm. direktør, Økologisk Landsforening
Fredagen aflsluttes kl. 16:00 med debatten om Bæredygtige fødevarer. Den debat er at finde Loen.
I panelet er:
- Naja Buono Stamer, programleder, Madkulturen
- Karin Breck, politisk chef og udviklingschef, Forbrugerrådet
- Michael Allerup Nielsen, næstformand, Kost og Ernæringsforbundet
- Signe Didde Frese, CSR-chef Dagrofa
Vi glæder os til at mødes på Madens Folkemøde, og håber nu kun at vejret er med os på dagen.