Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Madens Folkemøde er et folkemøde om mad!

Igen i år sætter Madens Folkemøde scenen for samtaler om vores madkultur og fødevare og alt det, der berører vores mad og måltider.

Vi skal smage, dufte og debaterer mad og madvaner og gennem en bred vifte af debatter, workshops, skuekøkkener, smagninger og samtaler dykker vi ned i madens forunderlige verden.

De Samvirkende Købmænd er naturligvis at finde på Madens Folkemøde, hvor vi i år stiller med tre debatter.

Fredag kl. 11:00 på Gårdscenen lægger vi ud med debatten: Hvordan smager Dyrevelfærd?

I panelet er:

  • Anders Jensen René Jensen, indkøbs- og marketingdirektør, REMA 1000
  • Eva Kunnerup Mohrsen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
  • Camilla Udsen, projektchef fødevarer, Forbrugerrådet
  • Britta Riis, direktør, Dyrenes Beskyttelse
  • Leif Nielsen, direktør DI Fødevarer


Fredag den 31. maj kl. 14:00 går det løs med debatten: Skal vi nedsætte momsen på frugt og grønt? Det sker på Sundhedsscenen

I panelet er:

  • Jannick Nytoft, adm. direktør, De Samvirkende Købmænd
  • Leif Nielsen, direktør DI Fødevarer
  • Mette Lolk Hanak, Kræftens bekæmpelse
  • Helle Borup Friberg, Adm. direktør, Økologisk Landsforening


Fredagen aflsluttes kl. 16:00 med debatten om Bæredygtige fødevarer. Den debat er at finde Loen.

I panelet er:

  • Naja Buono Stamer, programleder, Madkulturen
  • Karin Breck, politisk chef og udviklingschef, Forbrugerrådet
  • Michael Allerup Nielsen, næstformand, Kost og Ernæringsforbundet
  • Signe Didde Frese, CSR-chef Dagrofa

Vi glæder os til at mødes på Madens Folkemøde, og håber nu kun at vejret er med os på dagen.

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: