Spring til indhold
Søg
Close this search box.

6 ud af 7 pålægsproducenter har styr på listeria

De fleste producenter af kødpålæg, som Fødevarestyrelsen har besøgt i forbindelse med en kontrolkampagne, har styr på, hvordan de kan forebygge listeria i virksomhedens produkter. Det skriver Fødevarestyrelsen i en

De fleste producenter af kødpålæg, som Fødevarestyrelsen har besøgt i forbindelse med en kontrolkampagne, har styr på, hvordan de kan forebygge listeria i virksomhedens produkter. Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Virksomhederne har generelt godt styr på, hvordan de forhindrer, at listeria bliver et problem i rullepølsen, hamburgerryggen, leverpostejen og andet kødpålæg, inden de sender det ud til forbrugerne.

Det viser opgørelsen efter en kontrolkampagne, som Fødevarestyrelsen satte i gang efter listeriaudbruddet i sommeren 2014.

Seks ud af syv virksomheder gik gennem kontrollen uden anmærkninger for hverken hygiejne, egenkontrol eller sporbarhed på deres produkter.

Pressemeddelelsen fra Fødevarestyrelsen kan læses her

http://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/6-ud-af-7-pålægsproducenter-har-styr-på-listeria.aspx

 

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: