Spring til indhold
Søg
Close this search box.

15. juni kl. 17.30: Fuld af afgifter: Hvorfor har vi skat på luft i is og vin?

Fredag den 15. juni kl. 17:30 – 18:30: Svulmeafgift på softice og skat på champagnebobler. Hvor gakket kan vores skattesystem blive? I Danmark er vi kreative – også når det

Fredag den 15. juni kl. 17:30 – 18:30: Svulmeafgift på softice og skat på champagnebobler. Hvor gakket kan vores skattesystem blive? I Danmark er vi kreative – også når det gælder skatter og afgifter. Men giver det nogen mening at beskatte den luft, der bliver puttet i softice og i champagne?

Vær med til debat om de mange danske afgifter, og find selv ud af, om du kan smage forskel på skattepligtig og skattefri mousserende vin.

Kom og hør vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen, De Samvirkende Købmænd, der deltager i paneldebatten med Jacob Ravn, skattepolitisk chef, Dansk Erhverv og Nikolai Klausen, sekretariatschef, VSOD Danmark. Moderator er Thomas Bernt Henriksen, økonom og erhvervskommentator.

Arrangører: VSOD, Dansk Erhverv og De Samvirkende Købmænd

Sted: G7 – Dansk Erhverv, Yder-/indermolen

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Billedet viser en mindre købmandsbutik i en mindre by i landdistrikterne
Debatindlæg

Landsbyers livsnerver er truede

En del af vores landdistrikter står over for store udfordringer som butiksdød og fraflytning, men også med unikke muligheder for udvikling og vækst.

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: