Nyheder

Stillingsopslag – Juridisk/politisk chefkonsulent til DSK

14. december 2021
        
    

Brancheorganisation søger juridisk konsulent med politisk tæft    

De Samvirkende Købmænd – brancheorganisation for 1500 købmænd i REMA 1000, MENY, SPAR, Min Købmand, 7-Eleven m.fl. – søger en engageret og ansvarsbevidst juridisk/politisk chefkonsulent til medlemsrådgivning, og som kan medvirke til fortsat stærk interessevaretagelse over for samarbejdspartnere, det politiske liv og offentligheden.

Du har en juridisk uddannelse, har nogle års erfaring fra anden organisation, en offentlig myndighed, Christiansborg eller advokatkontor, og så har du en politisk bacille i blodet. Du er en dygtig formidler med sans for detaljen, er servicemindet og god til at improvisere. Det er en klar fordel, hvis du har interesse for erhvervspolitik og ikke er bange for at tilkendegive holdninger offentligt, herunder på de sociale medier.

Vi forventer:

  • Stærke juridiske kompetencer – gerne med kendskab til planlovgivning, da det er en del af jobbet at forsvare eksisterende detailhandelsbestemmelser politisk og overvåge kommunernes administration af disse
  • Lyst til at arbejde med generelle juridiske problemstillinger i en brancheorganisation med alt fra administrative lettelser over konkurrenceret til GDPR
  • Interesse for CSR
  • Kendskab til de politiske processer og arbejdsgange i centraladministrationen
  • Lyst til at påvirke den politiske proces via debatindlæg, aktivitet på sociale medier etc.

Vi tilbyder et alsidigt job i et målrettet og til tider travlt miljø, hvor der er udtalt frihed til at løse opgaverne selvstændigt eller i samarbejde med sekretariatets øvrige 10 medarbejdere – og et stort krav om synlige resultater. Du vil få indblik i en af de mest spændende sektorer i dansk erhvervsliv, dagligvarehandlen, og vil være med til at udvikle DSK’s stærke evner til professionel lobbyisme til fordel for købmændene og sammenhængskraften i det danske samfund.

Ansættelsesvilkårene forhandles individuelt efter kvalifikationer. Som udgangspunkt er det en fuldtidsstilling. Tiltrædelse senest den 1. marts. Arbejdsstedet er Islands Brygge 26, København, hvor DSK har domicil sammen med bl.a. SMV Danmark.

Skriftlig ansøgning (mrk. ”chefkonsulent”) til hem@dsk.dk senest den 17. januar. Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Yderligere oplysninger kan fås hos DSK’s adm. direktør, John Wagner, telefon 39621616.