Ledige stillinger

DSK søger kommunikationskonsulent med politisk tæft

De Samvirkende Købmænd – brancheorganisation for 1500 købmænd i REMA 1000, MENY, SPAR, Min Købmand, 7-Eleven m.fl. – søger en engageret og ansvarsbevidst kommunikationskonsulent, som kan medvirke til fortsat stærk profilering af DSK over for medlemmerne, samarbejdspartnere, det politiske liv og offentligheden.

Du har en uddannelse inden for kommunikation, har nogle års erfaring og har arbejdet med digital kommunikation. Du er en dygtig formidler med sans for detaljen, er servicemindet og god til at improvisere. Det er en klar fordel, hvis du har interesse for erhvervspolitik og har politisk tæft.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af både administrative og politiske funktioner, heriblandt:

  • Vedligeholdelse og udvikling af www.dsk.dk (WordPress)
  • Medlemsinformation via DSK Nyt (Mailchimp) og andre platforme
  • Produktion af videoer og infografikker
  • Udarbejdelse af pressemeddelelser
  • Proaktiv kontakt til medierne
  • Strategisk planlægning af DSK’s kommunikationsindsats
  • Samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere om DSK’s erhvervspolitiske indsats.

Vi tilbyder et alsidigt job i et målrettet og til tider travlt miljø, hvor der er udtalt frihed til at løse opgaverne selvstændigt eller i samarbejde med sekretariatets øvrige ni medarbejdere – og et stort krav om synlige resultater. Du vil få indblik i en af de mest spændende sektorer i dansk erhvervsliv, dagligvarehandlen, og vil være med til at udvikle DSK’s stærke evner til professionel lobbyisme til fordel for købmændene og sammenhængskraften i det danske samfund.

Ansættelsesvilkårene forhandles individuelt efter kvalifikationer. Som udgangspunkt er det en fuldtidsstilling. Tiltrædelse senest den 1. september. Arbejdsstedet er Islands Brygge 26, København, hvor DSK har domicil sammen med bl.a. SMV Danmark.

Skriftlig ansøgning (mrk. ”Kommunikationskonsulent”) til hem@dsk.dk senest fredag den 28. maj. Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Yderligere oplysninger kan fås hos DSK’s adm. direktør, John Wagner, telefon 39621616.